Stucco mat wandafwerking

Stucco mat is een mooie en decoratieve wandafwerking wat tegenwoordig steeds meer in trek is. Stucco wordt veelal toegepast in grote ruimtes, een entreehal of rondom de schouw. Eigenlijk is het overal toepasbaar en komt stucco overal tot zijn recht, zelfs in kleinere ruimtes. En geheel niet onbelangrijk; geeft het een zeer luxe uitstraling.

Stucco is verkrijgbaar in een glanzende afwerking of met een fluweel uitstraling en matte afwerking. Stucco mat is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, van pastel en aardetinten tot vrolijke fellere kleuren. Vooral bij donkere kleuren is een fluwelen afwerking erg mooi omdat hier een groter diepteverschil en schaduweffect in zit.

In slechts 2 lagen is stucco mat aan te brengen en het droogt sneller dan het standaard stucwerk of andere sierpleisters. Stucwerk is altijd erg hard en stevig waardoor er geen krassen of deuken ontstaan wanneer je er per ongeluk tegenaan zou stoten. U krijgt een mooi resultaat waarmee u de komende 10 jaar mee vooruit kunt.

Wenst u de mogelijkheden te bespreken ten aanzien van woning? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en het best haalbare resultaat. Ook geven wij u graag een duidelijk en professioneel advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

4 All Stuc - Stucco Mat